Loopbaanbegeleiding

Helpt jou als werknemer of ondernemer een antwoord te vinden op je vragen.

Je kan bij ons terecht voor…

LOOPBAANBEGELEIDING

op maat, voor al je vragen en twijfels over je loopbaan of onderneming.

 • Je wil meer plezier en voldoening uit je job halen.
 • Je zoekt een beter werk-privé evenwicht.
 • Je wil graag manieren leren om beter met stress om te gaan.
 • Je wil ontdekken hoe je je talenten volop kan inzetten.
 • Je hebt het gevoel dat er meer in je zit dan je kan tonen.
 • Je staat op een kruispunt en je weet niet welke richting je uit wil of kan.
 • Je zou graag een andere job willen (binnen of buiten je bedrijf), maar je hebt geen idee wat jouw vaardigheden, sterktes en talenten zijn.
 • Je bent hoog-sensitief en je worstelt hiermee op de werkvloer.
 • Je bent herstellende van burn- of bore-out of om andere gezondheidsredenen een tijdje niet aan het werk en je zoekt ondersteuning om terug aan de slag te kunnen gaan.
 • Je bent een creatieve generalist (iemand met veel verschillende interesses in de werksfeer) en je krijgt vaak te horen dat je niet weet wat je wilt en toch eens moet kiezen.
 • Je wil aan jobcrafting doen, maar weet niet goed hoe het aan te pakken.

 

PERFECTIONISME COACHING

 • Je perfectionisme is een obstakel op de werkvloer: Je legt de lat zeer hoog voor jezelf en soms ook voor anderen, je kan moeilijk delegeren en hulp vragen, je gaat over je grenzen en kan moeilijk nee zeggen, je hebt een grote will to please en/of een grote nood aan bevestiging/erkenning…  Meer info hier.

Maak een afspraak

Miranda Vermeylen

miranda@gcmechelen.be

0497/83.48.90

www.mirandavermeylen.be

met of zonder loopbaancheques

i.s.m. erkend loopbaancentrum K-onsult

 

 

 

 

 Werkwijze

Het loopbaanbegeleidingstraject duurt 7 uur en is steeds een traject op maat.

 

We starten met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek (telefonisch of tijdens een kennismakingsmoment). Als je daarna graag wil starten, maken we een eerste afspraak.

 

De eerste afspraak is een intakegesprek. We verkennen en verdiepen je loopbaanvraag en we overlopen je huidige of laatste werksituatie, loopbaan, studies, keuzemomenten, interesses, toekomstwensen,… Je loopbaanvraag en je specifieke noden bepalen het vervolg van het traject.

 

Mogelijke onderwerpen:

– oefeningen rond talenten en valkuilen, werkwaarden (wat vind ik belangrijk in een job), energiegevers en -vreters.

– omgaan met perfectionisme

droomoefening: waar dagdroom je al eens van, welke job zou je uitoefenen als je helemaal zelf zou mogen kiezen?

reality check: hoe koppelen we je droom aan de realiteit, welke jobs zijn mogelijk en wat heb ik nodig aan ervaring en kennis om die jobs te kunnen uitoefenen?

cv en sollicitatiebrief opmaken

– sollicitatiegesprek/functioneringsgesprek/interne mobiliteit/loononderhandeling voorbereiden

communicatieoefeningen

 

Elke loopbaancheque wordt afgesloten met een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP).


Praktisch

Hoe maak je een afspraak?

 • Bij voorkeur per mail of telefonisch.

Tarief

 • Als werknemer of zelfstandige met minstens 7 jaar werkervaring heb je elke 6 jaar recht op een traject van 7 uur.
 • Je vraagt bij de VDAB tweemaal een loopbaancheque aan. Met de eerste cheque volg je 4u loopbaanbegeleiding, met de tweede 3u. De kostprijs voor 1 loopbaancheque bedraagt 40€. Je betaalt dus 11,5 € per uur coaching, de rest wordt betaald door de Vlaamse overheid. De totale waarde van een individueel loopbaantraject is 1100€.

 

 • Als je niet in aanmerking komt voor het systeem van de loopbaancheques, kan je nog steeds instappen in een individueel traject. Het uurtarief bedraagt dan 65€.

 

Terugbetaling

 • Je betaalt 11,5€/uur. De rest wordt gesubsidieerd door de Overheid. De reële kostprijs van een traject bedraagt 1100€.

“Miranda heeft mij als loopbaancoach meegenomen op ontdekking naar meer dan enkel de ideale job voor mij. Ik heb ook ontdekt waarom, welke waarde ik hecht aan bedrijfscultuur en het belang hiervan. Ik heb zoveel ontdekt over mezelf en mijn werkprofiel. Dit in een fijne relaxed sfeer. In een op maat gemaakte begeleiding die tot op de kern ging. Zit je net zoals ik in de knoei met je carrière, dan moet je bij Miranda zijn!” 

-L.G.

 

“Een hele toffe madam, waar ik me direct op mijn gemak bij voelde, als jobcoach heel professioneel.
Met een zeer goede aanpak. Er is me veel duidelijk geworden na al onze gesprekken.”

-D.S.

 

“Op een kruispunt staan in je leven, niet goed weten wat en hoe, dan kom je Miranda tegen. Ze neemt je mee op pad, hoort wat je zegt, wat je niet zegt, checkt, geeft je richtingen, maar laat je je pad zelf bewandelen. Durft te benoemen, geeft aan waar je op blokkeert, … Haar openheid en eerlijkheid, de warmte, haar uitstraling, een vrouw waarbij je jezelf mag zijn. Miranda durft het aan om mensen naar zichzelf te laten kijken, zonder te oordelen, geeft tips, … Ze heeft een aanstekelijk enthousiasme, haar lach is er eentje uit de duizend. Miranda leerde mij terug stappen, wandelen, het pad moet ik zelf bewandelen. Miranda, ik ben ontzettend blij dat ik je ben tegen gekomen.”

-H.T.

 

“Ik ben heel blij en dankbaar, dat ik zo een lieve en behulpzame begeleidster op mijn zoektocht had. Met haar mensenkennis, doordachte vraagstelling, gevoelsbinding en professionaliteit heeft ze me in de juiste richting gestuurd. De sessies met Miranda waren altijd een heel vriendelijke en aangename ontmoetingen met doordachte en doelgerichte oefeningen, die elke keer een “eye-opener” waren. Dankzij Miranda weet ik nu veel meer over mezelf en mijn roeping. Nog eens heel erg BEDANKT daarvoor!

-S.K.