Tine Van Herck

Tine Van Herck

Voedingsadvies & Dieetbegeleiding

volwassenen

 

0479/36.02.20

tine@gcmechelen.be


Over Tine…

Vanuit een sterke interesse in voeding besloot Tine, na haar Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie (UHasselt, 2017), zichzelf bij te scholen en behaalde ze haar Bachelor in de voedings- en Dieetkunde (UCLL) in 2019.

 

Tine zet haar brede achtergrond in om jou de gezondste versie van jezelf te laten worden. Dit op een holistische, gewichtsneutrale, wetenschappelijke en haalbare manier. Geen strenge dieetregels of schema’s, shakes of verboden producten, maar haalbare en duurzame tips die werken op lange termijn.

 

Tine specialiseerde zich in vegetarisme en veganisme, intuïtief eten, eetproblemen en eetstoornissen. Voedingskeuzes worden gestuurd door verschillende factoren. Tine onderzoekt samen met jou deze keuzes met als doel een fijne, gezonde relatie met voeding en je lichaam te ontwikkelen.

 

Tine is een erkend RIZIV-diëtiste en aangesloten bij de VBVD (Vlaamse Beroepsvereniging van Voedingsdeskundigen en Diëtisten).

 

‘Gezondheid is een samenspel van verschillende factoren. Door enkel te focussen op één aspect, mis je het grotere geheel.’