Tatiana Degheldere

Tatiana Degheldere

Psychologie 

volwassenen 

 

0456/76.46.92

tatiana@gcmechelen.be


Over Tatiana

Tatiana (°1993) studeerde in 2021 af als klinisch psycholoog aan de Vrije Universiteit te Brussel, als Master in de cognitieve en biologische psychologie. In 2023 specialiseerde ze zich verder tot klinisch neuropsycholoog in de interuniversitaire opleiding (KUL – UGent – VUB), waar ze meer inzicht kreeg in de werking van het menselijke brein. Ze heeft ook een diploma als ergotherapeut en werkte al enkele jaren als gedragsonderzoeker.

 

Tatiana heeft een grote interesse in de werking van het brein en lichaam, en voornamelijk in de samenhang tussen beide. Een gezonde geest en een gezond lichaam zijn voor haar onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als psychologe zal ze zich voornamelijk focussen op je mentale welzijn, zonder het lichamelijke aspect te negeren.

 

Ze vindt het belangrijk dat cliënten zich op hun gemak voelen en gaat steeds voor een persoonlijke aanpak. Ze zoekt samen met jou uit welke aanpak het beste is voor jou en doet dit steeds op een warme en open-minded manier.

 

“Whether you think you can, or you think you can’t, you’re right” – Henry Ford.

 

Dit is een quote die mij steeds is bijgebleven en waar ik nog vaak aan terugdenk. Hoe je denkt heeft nl. een grote impact op hoe je je voelt en gedraagt. Het in kaart brengen van je gedachtepatronen kan daarom al een grote stap zijn.”