Jessica Leliaert

Jessica Leliaert

Kinesitherapie

 

 

0479/44.13.84

jessica@gcmechelen.be


Over Jessica…

Jessica is afgestudeerd als Master in de Kinesitherapie, in de Musculoskeletale Revalidatie (KULeuven, 2015). Vervolgens specialiseerde ze zich in de Manuele Therapie (KULeuven, 2017). Ze koos die richting omdat het een combinatie is van haar interesse in het menselijk lichaam, beweging en sport.

 

Kinesitherapie is een uitdagende, vervullende job waarbij ze mensen in beweging kan brengen. Hen kan begeleiden en ondersteunen tijdens het genezingsproces. Niet alleen de therapeut maar ook de patiënt zelf speelt een grote rol in dit proces. Van de herstellende jogger tot de kantoorbediende, zowel preventief als na een letsel of aandoening.

 

Jessica past elke behandeling aan volgens de noden en het kunnen van de patiënt. Een individuele aanpak en een goede samenwerking zijn belangrijk.

 

“Elk individu, elke therapie en elke therapeut zijn anders, uniek. Wat ons als een praktijk sterk maakt is onze grote diversiteit aan therapieën waarbij elke collega een eigen inbreng, specialiteit, ervaring en aanpak heeft.”