Gretl Michielsen

Gretl Michielsen

Seksuologie

volwassenen

 

0456/63.40.68

gretl@gcmechelen.be


Over Gretl..

Bij klinisch seksuoloog VVS Gretl Michielsen (°1997) kunnen individuen en koppels terecht voor relationele en/of seksuele vragen en klachten.

 

Dankzij een bacheloropleiding Sociologie-Antropologie (ULB) en een verkorte bacheloropleiding Filosofie (KU Leuven) verwierf Gretl een open en analytische blik op de wereld. Tijdens de masteropleiding Seksuologie (KU Leuven) werd haar transdisciplinaire kijk scherpgesteld op het onderwerp van relaties en seksualiteit. Via haar stage in het Sint-Franciscusziekenhuis in Heusden-Zolder raakte Gretl vervolgens vertrouwd met een systemische en oplossingsgerichte manier van werken. Momenteel volgt Gretl de permanente vorming Relaxatietherapie (KU Leuven) in functie van haar job als seksuoloog. Daarnaast volgt ze intervisie en supervisie om zichzelf te blijven sterken in haar vak.

 

Gretl is leergierig en positief ingesteld. Begeleiding bij haar is gebaseerd op thema’s als veiligheid, vertrouwen, focus, structuur en uitdaging. Gretl kijkt ernaar uit begeleiding op maat te kunnen verzorgen.

 

Liefde, intimiteit en seksualiteit zijn erg individuele thema’s. Maar juist het meest intieme blijkt vaak ook het meest universele.”