Anouk De Weerdt

Anouk De Weerdt

Loopbaan- en Perfectionismebegeleiding

volwassenen

 

0496/40.16.87

anouk@gcmechelen.be


Over Anouk…

Anouk is loopbaancoach voor werknemers en startende ondernemers. Ze heeft een soft spot voor creatieve generalisten (mensen met veel interesses en honger naar nieuwe kennis en ervaringen), langdurig en chronisch zieken die hun weg zoeken op de arbeidsmarkt en mensen die worden belemmerd door hun perfectionismepatroon. Talenten spotten, rode draden vinden, anderen inspireren en mensen zien groeien, geeft haar enorm veel energie.

 

‘Het buitenland’ was lang de rode draad in alles wat ze deed. Aan de unief studeerde ze sinologie en zo kon ze twee jaar als uitwisselingsstudent naar China. De wereld ging daar letterlijk en figuurlijk voor haar open. Na haar studies werkte ze 10 jaar in het hoger onderwijs als beleidsmedewerker internationale relaties. De eerste jaren lag haar focus op Azië, daarna kwam Zuid-Afrika op haar pad, een land waar ze instant verliefd op werd (en misschien ooit wel eens gaat wonen).

 

Na een break omwille van gezondheidsredenen, maakte ze enkele jaren geleden een carrièreswitch. Dankzij loopbaanbegeleiding ontdekte ze dat er veel meer mogelijk was dan ze aanvankelijk dacht, een mindset die ze vandaag graag uitdraagt naar iedereen die bij haar een traject volgt.

 

Anouk heeft een onstilbare honger naar nieuwe ervaringen en kennis: op avontuur gaan ver en dichtbij, elk jaar minstens één nieuwe opleiding volgen, een lezing meepikken, boeken lezen om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen, een interessant en diepgaand gesprek met iemand die mij kan inspireren,… Daar gaat haar motor van draaien. De voorbije jaren schoolde ze zich regelmatig bij om methodieken en gesprekstechnieken uit de positieve psychologie, het waarderend onderzoek, de zelfdeterminatie theorie, NLP,… te kunnen toepassen in de loopbaantrajecten. De laatste opleiding in rij is een specialisatieopleiding coachen van mensen met perfectionisme. Zo is het ook mogelijk om je -zonder loopbaanvraag- te laten begeleiden om je niet meer te laten leiden door je perfectionisme en terug balans te brengen in je leven.

 

“No one is you and that is your superpower!”