Stem voor Leerkrachten (online)

Werk je als leerkracht en heb je soms last van een vermoeide stem na een dag voor de klas? Dan zijn deze workshops geschikt voor jou!

 

Als logopedisten binnen het Gezondheidscentrum Mechelen hebben we drie online workshops ontworpen met elk hun eigen specifieke onderwerpen. Zo kan je zelf kiezen voor één specifiek onderwerp of ga je voor het combinatiepakket zodat je beschikt over alle informatie om zonder last je stem te gebruiken!

 

Het online platform bestaat uit een presentatie in videovorm aangevuld met informatieve en oefendocumenten, alsook instructie- en oefenvideo’s. Je zal gedurende 1 jaar toegang krijgen tot de workshop. Bovenop al het materiaal op het platform krijg je ook een sessie online coaching aangeboden met één van onze logopedisten om eventuele vragen en oefeningen te bespreken.

 

Ook voor scholen die dit pakket voor meerdere leerkrachten wensen aan te kopen, bieden wij toegang aan meerdere accounts!

 


Info & Inschrijving

  • Voor meer informatie over prijzen, specifieke inhoud van de workshops en de werking van het online platform klik hier.
  • Heb je specifieke vragen? Neem gerust contact op met onze logopedisten via het mailadres logopedie@gcmechelen.be.