8-weekse Mindfulness training voor Volwassenen

Zou je graag…

  • minder piekeren
  • beter omgaan met stress
  • beter slapen
  • leren omgaan met moeilijke en negatieve emoties
  • zeggen wat je echt wil zeggen, zonder toe te klappen of te ontploffen
  • je gelukkiger voelen

 

De Mindfulness training bij GC Mechelen kan je helpen…

Als je merkt dat je geleefd wordt, dat je weinig grip hebt op je leven. Als je veel piekert en niet goed weet hoe je dat kan doorbreken of hoe ‘dat knopje van boven af te zetten’. Misschien ben je al eens thuis geweest of heb je al een burn-out gehad of heb je lichamelijke klachten… en blijf je het moeilijk vinden om tot rust te komen.


Praktisch

Wanneer

  • Training start maart 2019: vrijdag 22/03, 29/03, 05/04, 26/04, 10/05, 17/05, 24/05, 07/06 van 12u45 tot 15u00 (inhaallessen: 14/06 en 21/06)

Prijs

289 euro (inclusief hand-outs en thuisoefeningen, digitaal)

Begeleiding

Nathalie Verschueren gaf al mindfulness trainingen aan 100’en volwassenen en kinderen!

Ze is als docent verbonden aan het Instituut voor Aandacht en Mindfulness. Ze studeerde klinische psychologie. Naast mindfulness trainster is ze ook coach voor bewuste prachtmama’s die moeite hebben om alle ballen tegelijk in de lucht te houden of willen komen tot een goede work/life balans.

Mindfulness is voor Nathalie een basis om tot rust en balans te komen.

Inschrijven

Per mail naar Nathalie Verschueren: nathalie@despierto.be

 

Getuigenissen

Met een warm gevoel kijk ik terug op de sessies. Ik heb geleerd meer te genieten van dat wat er is. Het is een houvast in moeilijke momenten. Bedank Nathalie, je had aandacht voor ieders noden.
Je begeleiding was respectvol en ongedwongen.

– Hilde

 

 

Via de cursus Mindfulness in GC Mechelen heb jij me geholpen mijn hart en geest terug te openen, heb ik geleerd terug naar mezelf te kijken. Het is ongelofelijk wat het effect hiervan is; elke dag van m’n leven! Je open houding vond ik helemaal aansluiten bij wat ik als deelnemer nodig had in deze cursus.
– Karen