Stef Rombauts

Stef Rombauts

Yoga voor Kinderen & Peuters en Baby Mindful

 

info@kindercoachinghorizon.be


Over Stef…

Stef is van opleiding Leraar Lager Onderwijs. Al snel werd ze zorgcoördinator van haar school. Om zichzelf te verdiepen in het onderwijs volgde ze een 3-jarige opleiding Opvoedkundige Studiën (HIOW Mechelen) en tal van nascholingen. Over leer- en ontwikkelingsstoornissen, remediëring, onderwijsvernieuwingen, socio-emotionele begeleiding, Bodymap, …

 

Doorheen de jaren voelde Stef dat er meer nood kwam aan socio-emotionele begeleiding. Om kinderen meer te kunnen helpen bij gesprekken en om meer diepgang te krijgen, schoolde ze zich bij tot Creatief Kindercoach.

 

Stef combineert haar job op school met een eigen praktijk de Horizon en groepslessen bij GC Mechelen. Ze begeleidt kinderen en hun ouders a.d.h.v. individuele coaching. Dit gebeurt op een creatieve manier (tekenen, schilderen, kleien). Naast individuele sessies geeft ze ook groepslessen aan peuters, kleuters (Little Stars) en lagere school kinderen (Relax Kids). Het is een 7 stappenprogramma, ontwikkeld door Marneta Viegas. Ze is gecertificeerd Relax Kids Coach en heeft ook de opleiding Baby Mindful gevolgd.

 

“Ik wil kinderen “tools for life” geven om te kunnen ontwikkelen als zelfzekere en evenwichtige volwassenen.”