Shanna Bükszegi

Shanna Bükszegi

Yoga voor Volwassenen

 

s.bukszegi@gmail.com

 


Over Shanna…

Sinds Shanna ongeveer 5 jaar geleden yoga bijna dagelijks in haar leven integreerde is ze een heel ander, beter en rustiger persoon geworden met veel liefde voor het leven. Als zelfstandig personal trainer kent ze haar lichaam heel goed en voelt ze doorheen de jaren de positieve verandering op zowel fysiek, mentaal als emotioneel vlak.

 

Ze volgde allerlei bijscholingen als gezondheidscoach, paardencoach, bedrijfspsychologe en haalt nog steeds veel kennis uit de literatuur. Dit alles probeert ze ook mee te integreren in haar yoga-sessies om zo de deelnemers op alle niveaus te kunnen bijstaan.

 

Het beoefenen van yoga is een enorme meerwaarde voor haar persoonlijke groei en levensvreugde en dit wil ze voor iedereen toegankelijk maken. Ze volgde enkele jaren geleden een yoga-docentenopleiding die erkend is door het Ministerie van het Vlaamse Gewest en begon aan een kleine groep haar passie en enthousiasme voor de yoga-levensstijl door te geven.

 

Haar intentie is om mensen te helpen om de beste versie van zichzelf te worden, het leven bewuster te ervaren, meer uit hun hoofd te komen en terug contact te maken met hun lichaam zodat ze met evenveel liefde in hun leven kunnen leren staan.