Olivia Charels

Olivia Charels

Kinesitherapie

volwassenen

 

0484/47.90.49

olivia@gcmechelen.be


Over Olivia…

Olivia heeft altijd al een passie gehad voor beweging en gezondheid, daarom koos zij voor de richting kinesitherapie. In 2018 studeerde ze af als Master of Science in de Kinesitherapie bij Musculoskeletale Aandoeningen (VUBrussel). Haar interesse reikte echter verder en in 2019 behaalde ze vervolgens haar Master-na-Master in de Manuele Therapie (VUBrussel).

 

Olivia is van jongs af aan sportief geëngageerd, zowel competitief als recreatief. Ze is instructrice in Kenpo Karate en geeft sinds 3 jaar ook groepslessen aan volwassenen om hun algemene fitheid te verbeteren.

 

“Een gezonde geest in een gezond lichaam”. Het is een oud gezegde, maar niets is minder waar. Een lichaam dat goed en voldoende beweegt is een heel belangrijke factor die mede bepaalt hoe goed je je voelt, zowel lichamelijk als geestelijk.

 

Wat ze heel belangrijk vindt, is dat iedereen op zijn/haar eigen niveau moet kunnen bewegen en dat de patiënt zelf inspraak heeft in het revalidatieproces. Je kan niet verwachten dat iemand iets volhoudt wat hij/zij niet graag doet.

 

“Ik zoek voor iedereen een persoonlijke oplossing, waarin zowel ik als therapeut als jij als patiënt een cruciale rol vervullen.