Jolien Vanachter

Jolien Vanachter

Psychologie

kinderen – volwassenen

 

0493/88.02.27

jolien@gcmechelen.be


Over Jolien…

 

Al van kinds af was duidelijk dat Jolien geïnteresseerd was in psychologie. In 2011 studeerde ze af als Bachelor Toegepaste Psychologie.

 

Ze leerde zichzelf kennen als iemand die graag mee het levenspad van mensen bewandelt, door te luisteren en te stimuleren. Misschien aan de zijlijn toejuichen of even mee-wandelen, als het kan.

 

Focussen op talenten en kwaliteiten, vindt Jolien belangrijk. Bij anderen, maar ook bij zichzelf. Daarom ontpopte ze zichzelf als psychologisch consulent, om nog meer mensen te begeleiden, met een droom om alle dagen talenten en vaardigheden te blijven ontplooien.

 

In 2016 en 2021 werd Jolien mama van Ferre en Rozelien. Zij leren haar alle dagen genieten van de kleine en de grote dingen van het leven.

 

Naast de job binnen het gezondheidscentrum werkt Jolien in een Woonhuis waar volwassenen met een beperking verblijven.

 

Jolien focust zich in onze praktijk op Kinderen vanaf 5 jaar, Adolescenten, Mama’s en papa’s: bijna, al geworden, plus, wens – mama’s en papa’s.

 

“Verbinding en vertrouwen, met jezelf, in jezelf. Met en in de mensen naast je. Geloof in jezelf en in anderen, iedereen is uniek”