Jolien Vanachter

Jolien Vanachter

Psychologie

kinderen – volwassenen

 

0493/88.02.27

jolien@gcmechelen.be


Over Jolien…

Al van kinds af was duidelijk dat Jolien geïnteresseerd was in psychologie. In 2011 studeerde ze af als Bachelor Toegepaste Psychologie. Ze schoolt zich momenteel nog verder bij in de Integratieve coaching.

 

Ze leerde zichzelf kennen als iemand die graag mee het levenspad van mensen bewandelt, door te luisteren en te stimuleren. Misschien aan de zijlijn toejuichen of even mee-wandelen, als het kan.

 

Even vertragen en ademen, helpt om weer te groeien. Ook focussen op talenten en kwaliteiten. Dit allemaal in interactie met jezelf en met de andere. Dat is Joliens visie binnen het werken met mensen, maar ook voor zichzelf. Vandaar de droom om alle dagen eigen talenten, vaardigheden en persoonlijkheid verder te ontplooien.

 

In 2016 en 2021 werd Jolien mama van Ferre en Rozelien. Zij leren haar alle dagen genieten van de kleine en de grote dingen van het leven. Zij hebben tevens de grote interesse in het werken met ouders wakker gemaakt. Pre -en postnatale coaching is dan ook gegroeid vanuit deze interesse, gekoppeld aan opleiding en eigen ervaringen.

 

Naast de job binnen Gezondheidscentrum Mechelen werkt Jolien in een Woonhuis waar volwassenen met een beperking verblijven.

 

Jolien focust zich in onze praktijk op kinderen vanaf 5 jaar, adolescenten, mama’s en papa’s: bijna, al geworden, plus, wens – mama’s en papa’s.

 

“Verbinding en vertrouwen, met jezelf, in jezelf. Met en in de mensen naast je. Geloof in jezelf en in anderen, iedereen is uniek.”