Floor Sillis

Floor Sillis

Psychologie

kinderen & tieners

 

0473/83.60.73

floor@gcmechelen.be


Over Floor…

Floor studeerde in juni 2021 af als klinisch psychologe aan de Universiteit van Leuven (KUL). Tijdens haar opleidingstraject ontdekte ze al snel dat kinderen en jongeren de doelgroep vormen die haar het meest aanspreekt. De keuze om zich binnen de opleiding toe te spitsen op deze doelgroep was dan ook snel gemaakt.

 

Tijdens haar opleiding spendeerde Floor het grootste deel van haar vrije tijd op het scouts terrein. Na 11 jaar lid te zijn engageerde ze zich 5 jaar als leiding. Op vijf jaar tijd was ze zowelleiding van de allerkleinsten als de allergrootsten. Nu vult Floor haar vrije tijd vooral met gezellige momenten met vrienden en familie, reisjes en knusse momenten thuis.

 

Floor rondde haar studies af met een stage van 30 weken in een Centrum Geestelijke Gezondheidszorg. Daar voerde ze diagnostische trajecten uit en begeleidde ze kinderen en jongeren met onder andere emotionele moeilijkheden, gedragsproblemen en meer. Na haar stage kon Floor deeltijds aan de slag in dit CGG. Daarbuiten verrijkt ze haar professionele inzichten aan de hand van vormingen en literatuur.

 

“Kinderen en jongeren leven niet in een vacuüm, maar samen met hun gezin, hun vrienden en alle anderen die zij tegenkomen op hun pad. Ik neem de context dan ook graag mee in de begeleiding. De manier waarop we dit waarmaken kunnen we samen bekijken.