Eve Mintiens

Eve Mintiens

Yoga voor Volwassenen

 

eve_mintiens@hotmail.com


Over Eve…

Eve, moeder van twee, heeft zich omgeschoold tot yoga docent in 2010 door een 200hrs Teacher Training te volgen, geïnspireerd op Iyengar Yoga bij ‘Aspects of Yoga’ , een bekend yogacentrum in Bodrum. Deze stijl heeft veel aandacht voor het detail en de juistheid van de verschillende yogahoudingen.

Omdat ze graag haar yoga kennis wilde inzetten om aanstaande moeders te begeleiden volgde ze later dat jaar verschillende opleidingen bij het ‘Active Birth Centre’ in London. Waaronder ‘Prenatal Yoga Teacher’ en ‘Teaching Active Birth’. Vervolgens assisteerde ze verschillende malen Janet Balaskas , een begrip in de prenatale yogawereld, bij het geven van haar opleidingen in Istanbul in de jaren 2012 en 2013.
In 2015 nam ze deel aan de opleiding ‘300hrs Teachers Training Therapeutically Oriented’ wederom bij ‘Aspects of Yoga’. En behaalde ze daarnaast het certificaat ‘Parent Effectiveness Training’ Instructeur.
Ze gaf haar eerste lessen in de praktijk van haar eigen gynaecologe. Tussen 2010 en 2016 heeft Eve prenatale, restoratieve en therapeutische yogalessen gegeven bij ‘Yoga Center Bodrum’ en Acibadem Hospitaal in Bodrum. Daarnaast gaf ze en organiseerde ze workshops ‘Active Birth’ en ‘Parent Effectiveness Training’.
Vlak voor haar vertrek uit Turkije organiseerde Eve zeer succesvol een Teachers Training ‘Prenatal Yoga for Yoga Teachers’ in het ‘Yoga Center Bodrum’.

 

Sinds 2016 woont Eve met haar gezin weer in Antwerpen waar ze opgroeide en in 2017 richtte ze Inspirational Yoga op. Sinds 2018 geeft ze groepslessen en workshops bij GC Mechelen.