Bram Van Oudenhove

Bram Van Oudenhove

Logopedie & Stemtherapie

volwassenen – kinderen & tieners

 

0472/81.51.84

bram@gcmechelen.be


Over Bram…

Bram (°1999), studeerde in 2022 af als Master Of Science in de logopedische en audiologische wetenschappen: afstudeerrichting logopedie. Tijdens hun opleiding specialiseerde die zich reeds in de zangstem (Estill Voice Training, Modern Vocal Training) en stem in transitie. Vanaf september 2022 volgt die de opleiding “Universal Voice Singer” aan het Universal Voice Institute in Rotterdam.

 

Naast hun werk als logopedist staat Bram al jaren op de planken in lokale musicalproducties (Annie, Pinokkio, Spring Awakening, Oliver, Footloose, …). Bovendien is die een danser in hart en nieren. Ten slotte volgt die zangles bij Kristina Van Duyse (de Zangstudio, Gent), Tom Bathgate (Your Voice Studio, VK), Richard Halton (Vocal Balance, VK) en Jennifer Smith (EKM Vocal Studio, VS).

 

“De stem is de spiegel van je ziel. Ik wil mensen begeleiden in de zoektocht naar hun stem die bij hun persoonlijkheid past en comfortabel aanvoelt. Zo kunnen zij zich communicatief uiten op een manier die zij aangenaam vinden.”