Nina Salaets

Nina Salaets

Psychologie voor Kinderen

 

0485/32 84 80

nina@gcmechelen.be


In 2015 studeerde Nina af als psychologe aan de Universiteit van Leuven (KUL). Ze gelooft in groeikansen en het positieve in elk individu. Aanvaarding, betrouwbaarheid en openheid zijn belangrijke waarden.

 

Kinderen en jongeren lopen in het leven vaak tegen uitdagingen aan die hun persoonlijke groei, ontwikkeling en spontaniteit in de weg staan. Als psycholoog wil Nina graag mee met kind, jongere en diens context op zoek gaan naar hoe we met die uitdagingen kunnen omgaan. Wie ben jij, welke kwaliteiten heb je? Waar sta jij voor? Wat wil je graag (anders) in je leven en wat heb je nodig om dat te bereiken?

 

Je kan meer dan je denkt. Durf uitdagingen aangaan. Laat moeilijkheden je functioneren en groei niet in de weg staan. Wees niet bang om hulp te vragen.

 

Naast haar job als zelfstandig psycholoog in GC Mechelen, werkt Nina ook in de groepspraktijk ‘De Levensboom’ in Rillaar en als opvoedster in een begeleidingscentrum en internaat voor kinderen en jongeren met gedrags- en emotionele problemen.